Haber

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov: “Türkiye’de yaşanan deprem felaketine rağmen bu insanların maneviyatının güçlü olduğuna tanık olduk”

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından Türkiye’ye yaptığı ziyaretle ilgili olarak, “Kahramanmaraş’ta aile fertlerini kaybetmeyen kimse kalmadı. Tüm bu felakete rağmen bu insanların maneviyatının ne kadar güçlü ve güçlü olduğuna şahit olduk.”

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Hocalı Katliamı’nın 31. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinliğe başta Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov olmak üzere Bakü’de faaliyet gösteren yabancı diplomatlar da katıldı. Bayramov, olayın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Türkiye’deki deprem felaketini kendi gözüyle görmenin kendisi için çok ağır ve şok edici olduğunu ifade eden Bayramov, “Orada beni iki sorun etkiledi. buna karşı iş yapılır kardeş Türkiye bunu yaptı.İkinci sorun şu ki afetin en ağırını yaşayan Kahramanmaraş’ta aile fertlerini kaybetmeyen kalmadı.Bütün bu felakete rağmen maneviyatın ne kadar güçlü ve kuvvetli olduğuna şahit olduk. bu insanlar vardı bu insanlar bir felaket yaşamış ama çok güçlüydüler bu insanlar kendilerine inandılar devletlerine inandılar bu felakete karşı çok cesur görünüyorlardı bence bu türkiye’nin en büyük gücü türkiye’nin en büyük değeri ve bu felaket bunu bir kez daha kanıtladı” dedi. – BAKÜ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu