Sağlık

Dövme Yaptırmadan Önce Dikkat Etmeniz Gereken 4 Önemli Nokta!

TikTok’ta viral olan bir görsel, dövme yaptırmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken 4 noktayı anlatıyor. Gelin birlikte keşfedelim.

Kaynak:https://www.thesun.co.uk/fabulous/224…

Herkes bir kez dövme yaptırmayı düşünmüştür.

Eminiz ki birçok insan gibi sizin de aklınızda dövme yaptırmaya niyetiniz var. Bugün sizlerle TikTok’ta dövme yaptıracakların dikkat etmesi gereken 4 şeyi paylaşan bir dövme uzmanının tavsiyesini paylaşıyoruz.

Dövmenin böyle bitmesini istemezdin, değil mi?

O halde dövme yaptırmadan önce dikkat etmeniz gereken 4 nokta nedir gelin birlikte keşfedelim.

1. Yapılan en büyük hata yanlış tasarımı seçmektir.

TikTok’ta görseli paylaşan dövme uzmanına göre seçeceğiniz fotoğrafın yaptırmak istediğiniz dövmeyi tam olarak yansıttığından emin olmanız gerekiyor. Seçtiğiniz fotoğraf yeterince orantılı değilse veya birlikte çalıştığınız dövme sanatçısı yeterince yetenekli değilse, fotoğraf beğenilebilir.

2. Yapılan en büyük hatalardan biri yanlış yere dövme yaptırmaktır.

Evet, hepimiz bir zamanlar gençtik. Ani bir öfke ile, aniden yüzünüze bir dövme yaptırmak isteyebilirsiniz. Her şeyi toplayıp bir dövme sanatçısına gitmeden önce bir düşünün. Görünür bir bölgede ve özellikle yüzünüzde dövme yaptırmak, her gün bu tercihle karşı karşıya kaldığınız anlamına gelir. Ayrıca iş bulmanızda bir çok sorun yaratacaktır. Bunu gerçekten yapmak istediğinden emin misin?

3. Bilmeden yapılan en büyük hata, düzeltme işlemine dikkat edilmemesidir.

Dövme yaptırdığınızda cildinizin o bölgesi oldukça hassas hale gelir. Bu da güneşlenmek için bir süre aktivitelerden uzak durmak anlamına gelecektir. Bu yüzden özellikle yaz aylarında dövme yaptırırken dikkatli olmak gerekiyor.

Bir diğer nokta ise dövme yaptırdıktan sonra denize girmemek.

Dövmeli bölge hala hassas olduğu için yüzmek enfeksiyon kapma riskini artırabilir. Dövme yaptırdıktan sonra bir süre denizlerden ve havuzlardan uzak durmak en doğrusu olacaktır.

4. Seçtiğiniz dövme sanatçısı deneyimsizdir.

Evet, dövme yaptırmak bazen değerli olabilir. Düşük fiyata dövme yaptırmak isterken ara sokaklardaki küçük yerlere gözünüzü kaptırmış olabilirsiniz. Ancak, bu dövmeyi hayatınızın geri kalanında giyeceğinizi unutmayın.

Deneyimsiz bir dövme sanatçısı tarafından yapılan işler, ne kadar dikkatli olursanız olun hayal kırıklığı yaratabilir.

Sonuçta, bu kadar ucuz olmasının bir nedeni var, değil mi? Daha sonra sildirmek için parayla uğraşmak istemiyorsanız, tanınmış bir dövme sanatçısına gidin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu