Haber

Göztepe derbide Denizlispor’a konuk olacak

Spor Toto’nun 1. Lig’de Tuzlaspor’u mağlup etmesiyle birlikte ligden çekilen Yeni Malatyaspor maçını hükmen yenilip 6 puan alarak Play-Off’a giden Göztepe, mücadele eden Altaş Denizlispor ile karşılaşacak. yarın deplasmanda kalmak için. Denizli Atatürk Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmada düdüğü Muhammet Ali Metoğlu çalacak.

Kart cezalısı savunma oyuncusu Hakan Çinemre, ev sahibi Denizlispor’da forma giyemeyecek. Konuk Göztepe’de sakatlığı bulunan kanat oyuncuları Yasin Öztekin ve Michee Ngalina’nın oynayıp oynamayacağı maç saati belli olacak.

Ligin son haftasında Altınordu’ya 5-2 yenilen ve son 6 maçta sadece 1 beraberlik alan Denizlispor’un 17 puana sahip Teknik Direktörü Kemal Kılıç, Göztepe karşısında mutlak galibiyet hedeflediklerini söyledi. Kötü duruma bir son vermeleri gerektiğini belirten Kılıç, yeni takımıyla ilk iç saha testi öncesi yaptığı konuşmada, “Sonucu düşünmüyoruz. 3 puanı alan taraf biz olmalıyız.” Sıralamada 41 puanla 9. sırada yer alan Göztepe’nin teknik direktörü Şakir Özkyimoğlu, “Play-off yolunda önemli bir maç, istediğimizi alacağız” dedi. Karşılaşmanın bilet fiyatları gişe önü 100, VIP 50, BD top 40, AE top 35, AE alt ve konuk tribünü 30 TL, maraton 25 TL olarak belirlendi. GÖZTEPE’DEKİ ATANGA’YA GİDİN

Göztepe, Ganalı forvet Isaac Atanga ile resmen yollarını ayırdı. ABD ekiplerinden Cincinnati’den sezon başında kiralanan 22 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi feshedildi. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, “Kulübümüz ile Isaac Atanga arasında yapılan görüşmeler sonucunda Isaac Atanga’nın kira sözleşmesi karşılıklı anlaşma ile feshedilmiştir.” İzmir grubunda bu dönem 15 lig maçı ve 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında boy gösteren Atanga, toplam 2 gol kaydetti. Ganalı oyuncu, 474 dakika sahada kaldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu