Haber

İstanbul seçimlerinin iptal edildiğini hatırlatan İmamoğlu, kalabalığa seslendi: Bu kararı yuhlayın bir daha kimse cesaret etmesin.

Seçimlere bir hafta kala Millet İttifakı tam kadro olarak İstanbul Maltepe’de miting düzenledi. Cumhurbaşkanlığı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncesinde Millet İttifakı başkanları ile birlikte sahne alan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, konuşmalar yaptı.

“BU KARARI BOŞA KARDEŞİM”

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul’da 31 Mart 2019 seçim sonuçlarını iptal ettiğini hatırlatan Ekrem İmamoğlu, dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Kalabalığın YSK’nın kararını yuhalamasının ardından İmamoğlu, “4 yıl önce 6 Mayıs 2019’da bir yargı darbesi ile karşı karşıya kaldık. Genelde ‘yuhalama’ derim ama bu kararı alana yuhalarım. Vermeyenler. İstanbulluların iradesi seçimi iptal etti, o gün utanmadan “Biz sandıktan çıkmazsak o seçim geçerli olmaz” dediler.Sonra millet onlara öyle bir demokrasi tokadı attı ki Osmanlı tokadı. tamamen yok etti. yaptı.” ifadelerini kullandı.

“OYLARI BİREYSEL OLARAK SAYMAYI ÖĞRETTİK”

İmamoğlu, “Millet olarak oyları tek tek saymayı öğrettik. Saygılı olacaksın kardeşim. 23 Haziran’da millet 806 bin oyun farkını teker teker saydırdı. İşte 14 Mayıs’ta.” Milyonlarca oy farkını birer birer saymaya hazırlar.Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir, sözü tamdır.

“SİZİ EVİNİZE GÖNDERECEĞİZ”

Bu millet, egemenlik milletin olsun diye canını feda etmiştir. İnsanlar her gün yaratıcı bir slogan buluyor maşallah. hoşçakal kardeşim hoşçakal. Sizi ikametgahınıza göndereceğiz. Kadınlara, çocuklara saygı duyuyoruz ve onlara asla dokunmuyoruz. Biz bu ahlakı anne ve babamızdan miras aldık. Sevgiyle büyütüldük Allah kalbinde sevgi olmayanlara sevgi versin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu