Haber

Keçiören Belediye Başkanı Altınok: ‘ABB ve ASKİ üzerine düşeni yapmalı’

Keçiören Belediye Başkanı Altınok: “ABB ve ASKİ üzerine düşeni yapmalı”

ANKARA – Başkentte etkili olan dolu ve yağmurun ardından Keçiören’deki kent meydanlarının sel sularıyla göle döndüğünü belirten Keçiören Belediye Başkanı Altınok, “Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ üzerine düşeni yapmalı” dedi.

Ankara ve Keçiören’de etkili olan şiddetli yağmur ve dolunun ardından vatandaşlar sel sularında mahsur kaldı. Keçiören Belediyesi önündeki Kalaba Kent Meydanı göle dönerken, Keçiören Belediyesi de sırtüstü mahsur kalan vatandaş gruplarını alarak inanç mekânlarına taşıdı. Kalabalık Kent Meydanı’nda mahsur kalan vatandaşlar, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un talimatı üzerine belediye servis araçlarıyla gidecekleri yere ulaştırıldı. Belediye ekipleri, Keçiören’in birçok yerinde tıkanan siperler için çalışma başlattı.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, birkaç gün önce sel felaketinde yaptığı uyarıyı hatırlatarak, “Burası Kalaba Kent Meydanı. Türkiye’yi yavaş gezdi ama Ankara’yı ihmal etti. Ankara şiddetli yağmura ve sel baskınlarına hazırlıklı değil. Ankara Büyükşehir Belediyesi hala hazır değil. Izgara siperleri ve mazgalları periyodik olarak 3-4 ayda ve her yağmurdan sonra temizlemezseniz yine Ankara’da insanımız ölecek, canımız ölecek, ‘vay canına’ demenin anlamı yok. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ acilen üzerine düşeni yapsın.” Böyle bir görüş yok. Bugün burası güya deniz, güya ırmak, güya ırmak” dedi.

dilovasiajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu