Haber

Korkmaz ve Koruncuk Vakfı’ndan depremden etkilenen kızlar için anlamlı işbirliği

Korkmaz ve Koruncuk Vakfı’ndan depremden etkilenen kızlar için anlamlı işbirliği

Paslanmaz çelik mutfak eşyaları, elektrikli ev aletleri ve sofra takımları alanında dünyanın önde gelen markalarından biri olan Korkmaz, geçtiğimiz yıl 50. yılını Koruncuk Vakfı ile anlamlı bir işbirliğiyle taçlandırdı. “50 Şef, 50 Efsane Tarif: 50 Şefin Geleceğe Bırakmak İstediği 50 Orijinal Tarif” başlıklı kitap projesini hayata geçiren Korkmaz, kitabı gastronomi meraklılarının beğenisine sundu. Kitabın tüm geliri, depremden etkilenen kız çocuklarının barınma, eğitim ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Koruncuk köylerine bağışlanacak.

Korkmaz, depremden etkilenen kız çocuklarının güvenli bir geleceğe sahip olması için Koruncuk Vakfı ile anlamlı bir işbirliğine imza attı. Bu kapsamda hazırlanan “50 Şef, 50 Efsane Tarif: 50 Şefin Geleceğe Bırakmak İstediği 50 Orijinal Tarif” başlıklı kitapta; Ayşe Tüter’den Batuhan Piatti’ye, Hazer Amani’den Refika’ya, Sahrap Soysal’dan Somer Şef’e ünlü şeflerin özel açıklamalarına yer veriliyor. The Kitap Yayınları tarafından basılan ve raflarda yerini alan kitap; Hem amatör hem de profesyonel mutfak tutkunları için eşsiz bir kaynaktır. Okuyucularına hem leziz yemekler pişirme olanağı sağlıyor hem de değerli bir projeye destek olmalarını sağlıyor.

“Her kitap bir çocuğun umudu olacak”

Koruncuk Vakfı ile işbirliklerini değerlendiren, Korkmaz Pazarlama Müdürü Tacettin Korkmaz, “ Korkmaz olarak geçtiğimiz yıl 50 yıllık yolculuğumuzda sadece Sadece mutfaklarda değil, yüzbinlerce insanın hayatına dokunarak gönlünde çok hoş bir yer edindik. Bu misyon çerçevesinde 50. yılımızı Koruncuk Vakfı ile yürüttüğümüz ve 50 şefimizin katkıda bulunduğu özel bir projeyle taçlandırdık. “50 Şef, 50 Efsanevi Tarif: 50 Şefin Geleceğe Bırakmak İstediği 50 Orijinal Tarif” adlı kitabın, beyin sarsıntısı geçiren kızların geleceğe umutla bakmalarına yardımcı olacağına inanıyorum. Bu kitabı alan herkes bir çocuğun umudu olacak. Şunu unutmayalım; Sevgiyle, umutla yapılan yemekler daha lezzetli…“dedi.

Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Figen SamurayBu anlamlı projede yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Koruncuk Vakfı olarak eğitime erişimi risk altında olan kız çocuklarının eğitim hayatlarını kolaylaştırmak ve geleceğe umutla bakmalarını sağlamak için 44 yıldır çalışıyoruz. Koruncuklarımızın başarısından aldığımız ilhamla yolumuza hız kesmeden devam ederken bizi yalnız bırakmayan Korkmaz Ailesine teşekkür ederiz. “50 Şef, 50 Efsane Tarif: 50 Şefin Geleceğe Bırakmak İstediği 50 Orijinal Tarif” adlı kitapla kızlarımızın geleceğinden umutlu olan şefler ve Korkmaz Ailesi, Koruncuk köylerimize destek verecek. Bu anlamlı projeyle çocuklarımız depremden zarar gördü. Korkmaz’ın 50. yaş gününü kutluyorum ve bu vesileyle bir araya geldiğimiz için çok mutluyum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

akpinarhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu