Haber

Mersin Bisiklet Derneği Tarafından Düzenlenen 5. Geleneksel KKTC Bisiklet Turu Sona Erdi

Mersin Bisiklet Derneği’nin Mersin’in merkez ilçesi Yenişehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlediği ‘5. Klasik KKTC Bisiklet Turu’ sona erdi.

Mersin Bisiklet Derneği 5. Geleneksel KKTC Bisiklet Turu kapsamında Türkiye’nin farklı illerinden 32 bisikletçi KKTC’de 350 kilometre yol kat etti. Yenişehir’den pedal çeviren bisikletçiler, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Erenköy – Karpaz Belediye Başkanı Hamit Bakırcı, Mehmetçik – Büyükkonak Belediye Başkanı Fatma Çimen Tuğlu’yu da ziyaret etti.

MEBİSDER Başkanı Süleyman Uygun, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in Erenköy-Karpaz Belediye Başkanı Hamit Bakırcı’ya gönderdiği ve Yenişehir Tarımsal Kalkınma Kooperatifi çatısı altında üretilen çalışmaları takdim etti. Önder Hamit Bakırcı, Özyiğit’e hediyeleri için teşekkür etti.

“10. Uluslararası Bisiklet Festivali’ni Yenişehir Belediyemizin desteğiyle düzenleyeceğiz.”

MERBİSDER Süleyman Uygun, bu yıl 5. bisiklet turu kapsamında KKTC’yi bir uçtan bir uca gezdiklerini belirterek, “Çok keyifli ve keyifli bir deneyim oldu. Mersin Bisiklet Derneği olarak 10. Ülke Bisiklet Şenliği bu yıl Yenişehir’de. Belediyemizin desteğiyle düzenleyeceğiz. Mersin’de yine bisikletçileri meydana çıkaracağız, şehrimizi gezeceğiz. Önderimiz Abdullah Özyiğit’e bize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. . – MERSİN

haber-tavas.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu