Haber

Özgür Özel: 28 Mayıs’ta yeniden sandık başına gideceğiz.

CHP Küme Başkan Yardımcısı Özgür Özel, “28 Mayıs’ta yine hep birlikte sandık başına gideceğiz ve en çok oy alan iki aday milletin huzuruna, millet kantarında çıkacak ve kararı millet verecek. Neye karar verirsen ver, bize bağlı.” söz konusu.

İsmet Paşa Caddesi’nde vatandaşlarla buluşan Özel, esnafla selamlaştı.

Daha sonra 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda parti otobüsünde partililere seslenen Özel, cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk etapta bitmediğini hatırlattı.

28 Mayıs’ta milletin yeniden sandığa gideceğini kaydeden Özel, “28 Mayıs’ta yine hep birlikte sandığa gideceğiz ve en çok oy alan iki aday yine milletimizin karşısına çıkacak. milletin kantarı, millet karar verir. Sen ne karar verirsen bize düşer.” söz konusu.

Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şimdi hepiniz merak ediyorsunuz. Tayyip Bey bir oy aldı. Kılıçdaroğlu, Sinan Bey ve Muharrem İnce de çekilmesine rağmen bir miktar oy aldı. Bunları toplayınca Tayyip Bey’i geçiyor. Acaba gelecek pazar gününe kadar birleşme olur mu? “Sana bir şey söyleyeyim, aramızda kalsın. kimseye söyleme İyi haberler alacaksınız, iyi haberler alacaksınız. Pazar günü ziyafet vereceksin.”

Grup Başkan Vekili Özel daha sonra kentten ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu