Haber

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Servis Araçları Yeni Modellerle Değiştirildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren araçlar bedel ödenmeden yeni model araçlarla değiştirildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, araç kiralamak yerine araç alarak büyük tasarruf sağladıklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kapsamında hizmet aracı olarak kullanılan araçlar her yıl olduğu gibi bu yılda yenileri ile değiştirildi. Geldiği günden itibaren servis aracı kiralama işine son veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatı çerçevesinde 2019 yılı itibari ile öz kaynaklarla alınan araçlar her yıl yeni modellerle değiştiriliyor. misyon. 180 adet 2022 model araç 2023 model araç ile değiştirildi. Hiçbir ücret ödemeden değiştirilen araçlarla belediye bütçesinde büyük tasarruf sağlandı. Anlaşmalı firma tarafından değişimleri sağlanan araçlar BEL-SAN A.Ş.’ye teslim edildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Genel Sekreter Ferit Dağdeviren ve BEL-SAN A.Ş. Genel Müdürü Levend Çelik ile yenilenen servis araçlarını inceledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, servis araçlarının bedel ödenmeden daha üst model araçlarla değiştirildiğini belirterek, “Göreve geldiğimiz gün araç kiralama işini bitirdik. Kendi araçlarımızı aldık kirayı ödemedik. Bu bize büyük avantaj sağladı.Sonrasında araç fiyatları çok yükseldi” diyenler, “Artan araç kiraları karşısında bazı belediyeler büyük sıkıntıya girdi. Ancak bölgede kendi araçlarımızı kullandığımız için bu sorunları yaşamadık. Her yıl sadece araçlarımızı sıfırlamadık. 180 aracımızı sıfırladık. Biz bu sıfırlanan araçlara para vermedik. Yani 2022 model araçlara birebir fiyat vererek, “2023 model araçlar aldık. Garanti süresi tekrar başladı, lastikler sıfırlandı, bakım ve onarım gerektirmiyor. Şanlıurfa için bir zenginlik, belediyemiz için bir zenginlik. Bunlar güzel ve hayırlı işler. Bir yandan hizmet sunarken belediyemizin yapısını güçlendiriyor, zenginleştiriyoruz.” konuştu. – ŞANLIURFA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu