Haber

TFF, İsmail Kartal’ı PFDK’ya sevk etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etti.

TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklamada, Kartal’ın, Siltaş Yapı Pendikspor maçı sonrası yaptığı röportaj ve basın toplantısında hakem ve diğer maç görevlileri hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle tedbirsizce disiplin cezası verildiği belirtildi.

Beşiktaş Kulübü yöneticisi Emre Kocadağ’ın, Gaziantep FK maçı sonrası kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan hakem ve diğer maç görevlileri hakkında sportmenlik dışı davranışları ve açıklamaları nedeniyle herhangi bir tedbir alınmadan PFDK’ya sevk edildiği bildirildi.

Sahada yaşanan olaylar, sportmenlik dışı davranışlar, hakem ve diğer maç görevlileri hakkında yapılan açıklamalar nedeniyle siyah-beyazlı kulübün de disiplin cezasına çarptırıldığı kaydedildi.

Galatasaray Kulübü’nün çirkin ve kötü tezahüratlı saha olayları, Yukatel Adana Demirspor’un saha olayları, Çaykur Rizespor’un çirkin ve kötü tezahüratları ve sportmenlik dışı davranışları, MKE Ankaragücü’nün talimatlara aykırı hareketi ve Siltaş Yapı Pendikspor’un çirkin ve kötü tezahüratları, Sahada yaşanan olaylar ve talimat ihlali nedeniyle PFDK’ya başvurdular.

haberyayladagi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu