Haber

Wanda Nara’dan Icardi açıklaması

Mauro Icardi’nin Galatasaray’daki geleceği belli oldu. Arjantinli oyuncunun menajeri Wanda Nara, sosyal medya hesabından bir veda açıklaması yaptı.

Icardi’nin Galatasaray’a transfer süreciyle ilgili paylaşımlarda bulunan Wanda Nara, paylaşımların sonunda oyuncunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı topluluğa teşekkür eden Wanda Nara şunları yazdı:

Tüm Galatasaraylıları tebrik ederiz. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası gibi hissediyorum çünkü Mauro’yu İstanbul’da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum. Mauro’yu ikna etmek için İstanbul’a tek başıma gelip Paris’teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugünü sizlerle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, onları sonsuza kadar kalbimizde taşıyacağız.

Mauro Icardi ne dedi?

Mauro Icardi, şampiyonluğun açıklandığı Ankaragücü maçının ardından geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli yıldız Galatasaray’da kalmak istediğini söyledi.

Buraya geldiğimde hedefim şampiyonluktu. Aslında amacımız buydu. Sonunda hedefimize ulaştık. Benim için çok özel bir yıldı. Hem hocamız hem de Erden bey çok yardımcı oldular. Gerçekten hepinize çok teşekkür ederim. Önümüzde Fenerbahçe derbisi var. ona odaklanacağız. Sonra tatile gideceğim. Bayramdan sonra bakarız Başka bir kulüple sözleşmem var. Koşullar hakkında konuşmak. Burada çok memnunum.

haberozvatan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu