Haber

BEYOĞLU TAÇLANMIŞ 5 KATLI TARİHİ BİNA -4

BEYOĞLU’nda sabah saatlerinde kısmen çöken 5 katlı metruk binanın ön kısmı saat 14.50’de gürültüyle çöktü. Çökme anı ise kameralara an be an yansıdı.

Karaköy Kemeraltı Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı metruk binada sabah saat 06.30 sıralarında kısmi çökme meydana geldi. Çökmenin ardından olay yerine itfaiye, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. İBB yetkilileri ise kısmen çöken binada incelemelerde bulundu. İncelemenin ardından binanın çevresine çökme riskine karşı güvenlik şeridi çekildi. Beşiktaş yönü trafiğe kapatıldı. Tramvay seferleri ikili olarak durduruldu. Binanın ön tarafı saat 14.50’de büyük bir gürültüyle çöktü. Çökmeyle birlikte caddeyi toz bulutu kapladı. O anda karşı kaldırımda yürüyen öğrenciler son anda kurtuldu. Şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

‘TAM LİSE OLDU’

Sokaktaki bir iş yerinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Mehmet Doğan, çökme anında panik yaşadıklarını belirterek, ‘Liseden çıkış saatiydi. Öğrenciler geçerken biraz panik oldu. Bir toz bulutuydu. Çok şükür can kaybı olmadı. Çökme anında hemen içeriye kaçtık. Sonra tekrar dışarı çıktık. Çıktığımızda araçlar geçiyordu ve hiçbir şey yoktu.” İş yeri çalışanı, “Çökme anında buradaydım. Öğrencilerin kaçtığı anları gördüm. Bina bir anda çöktü. Araçların her yeri toz oldu. Geçen araçlarda toz vardı, başka bir şey yoktu. Herhangi bir can kaybı olmadı. Herhangi bir can kaybı olmadı. Aslında sabah saatlerinde önlemler alındı. Çökme anında biraz heyecanlandım” dedi.

İNŞAAT ANI KAMERADA

5 katlı metruk binanın çökme anı kameralara yansıdı. Sahneler, bina çökerken koşan öğrencileri gösteriyor. Caddenin karşı şeridinde seyir halinde olan araçlar toz toprakla kaplandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu