Yaşam

Fenomen Dizisine Yeni Bir Oyuncu Alparslan Büyük Selçuk: Alparslan’ın ağabeyine kim hayat verecek?

Ekranların başarılı yapımları arasında yer alan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yediden yetmişe geniş bir izleyici kitlesine sahiptir. TRT1’in tarihi kurgu dizisi Büyük Selçuklu Devleti ve Sultan Alparslan’ın hayatını konu alıyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre dönem finaline giden dizide Alparslan’ın ağabeyi Yakuti karakterine hayat verecek yeni oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Başrollerini Barış Arduç, Sarp Levendoğlu, Mehmet Özgür ve Kayra Zabcı’nın paylaştığı Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren ilgiyle izlendi.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Akil Sinema dizisinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci, senaryosunda ise Emre Konuk imzası bulunuyor.

Son zamanların en başarılı tarihi yapımlarından biri olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yakında dönem finali yaparak ekranlara kısa bir ara verecek.

Birçok oyuncu diziden ayrılsa da geçtiğimiz bölümlerde diziye katılan Aslıhan Karalar ve Deniz Çatalbaş gibi isimler performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre fenomen yapımın kadrosuna bir isim daha katılıyor. Ünlü oyuncu Emre Başalak dizide Alparslan’ın ağabeyi Yakuti karakterine hayat verecek.

Başarılı oyuncu daha önce birçok dönem dizisinde rol almış ve son olarak Kuruluş Osman dizisi ile seyirci karşısına çıkmıştır. Baysal, 58. bölümde fenomen dizinin kadrosuna dahil olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu