Haber

İntihar Eden Eski THY’linin Annesi: “Oğlumu Parçaladılar”

Türk Hava Yolları’nın yer hizmetleri şirketinde çalışmak üzere Japonya’ya giden ve istasyon müdürünün baskıları üzerine not bırakarak hayatını kaybeden Ömer Koray Özbay’ın annesi Yazgı Özbay, “Oğlumu mahvettiler, denediler” dedi. oğlumun canını almak” .

Türk Hava Yolları’nın Japonya’daki yer hizmetleri şirketi Turkish Yer Hizmetleri’nde çalışan Ömer Koray Özbay, istasyon müdürü Serkan Gündüz’ün baskısı sonucu intihar etti.

Geride bıraktığı 4 sayfalık veda mektubunda başına gelenleri tek tek anlatan Özbay’ın cenazesi, ailesinin yaşadığı Eskişehir’e kaldırıldı. Vişnelik Mahallesi Beyazıt Camii’nde kılınan cenaze namazında duygusal anlar yaşandı. Tesadüfen oğlunun tabutunun içinde bulunan anne Baht Özbay, “Kullandılar, paçavra gibi çöpe attılar” diyerek isyan etti.

Oğlunun tabutu başında gözyaşlarını tutamayan Mukadderat Özbay, adalet istediklerini belirterek, şunları söyledi:

“Oğlumun kafasını kestin. Allah seni bildiği gibi yapsın. Her şey ortaya çıkacak. Millet olarak bunun hesabını soracağız. Oğlumu mahvettiler, oğlumun canını aldılar. Çocuğum parlaktı. Ödül bu muydu? Çocuğumu neden hedef aldılar? Kullandılar, çocuğumu paçavraya attılar. Ben onu bu günler için mi büyüttüm? Yanıldıkları için kimse aramaz bile. Dürüst insanların yaptığı budur. Annelerin kalbi kırık. Oğlumu böyle mi gönderecektim, böyle bekleyecek miydim? Adalet istiyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu