Ekonomi

Kasım Ayında Türkiye’nin Her Yerinde Katılabileceğiniz 10 Festival ve Konser

Havalar soğuyor diye eğlenceden mahrum kalmayacağız! Bu içeriğimizde Kasım ayını güzel ve unutulmaz kılacak aktivite önerilerini derledik. O zaman dans et! ?

1. Ufuk Beydemir – Kocaeli

Ufuk Beydemir’in müziğini onunla birlikte yüksek sesle söylemek isterseniz, 9 Kasım’da bu dileğinizi gerçekleştirebilirsiniz! Cildiniz beyazlığını aydan, saçlarınız rengini geceden aldı…

2. İstanbul Tiyatro Festivali – İstanbul

Sizi bu festival konusunda heyecanlandırmak için çok iyi bir nedenimiz var; Festivalde Türkiye ve yurt dışından onlarca oyun sergilenecek! Gösteri sanatlarına ilginiz varsa biletinizi almayı unutmayın.

3. Melek Mosso – Eskişehir

Eskişehirliler buraya! 15 Kasım’da ne yapacağınızı bilmiyorsanız söyleyelim; Melek Mosso’nun kusursuz sesini canlı dinleyebilirsiniz!

4.Adana Gençlik Festivali -Adana

2-3-4-5 Kasım tarihleri ​​arasında Adana’daysanız bu festivale mutlaka katılmalısınız! Çünkü o tarihlerde tüm Adana gençleri bu mükemmel festivalde buluşacak, şunu söylemeliyiz…

5. Beyza Doğuç – Ankara

Birçoğumuzun sosyal medyadaki birbirinden yaratıcı görselleriyle tanıdığı Beyza Doğuç, 16 Kasım’da Ankara’ya geliyor! Duyduğumuza göre canlı performanslarında da tıpkı görselleri gibi yaratıcı şeyler yapıyor…

6. Van Fest’ten Canlı – Van

Kim demiş müzik festivalleri sadece İstanbul’da olur diye? 8 Kasım’da Van’da gerçekleştirilecek bu müzik festivalinin sanatçıları Teoman, Gripin ve Can Gox olacak!

7.Can Ozan – İzmir

Can Ozan’ın müziğine eşlik etmek, bazen de susup sadece onun huzur veren sesini dinlemek… Eğer 16 Kasım’da İzmir’de daha iyi bir planınız yoksa -ki yapabileceğinizi de düşünmüyoruz- Can Ozan konserinde buluşacağız. !

8. MIX Festivali – İstanbul

İki gün sürecek festivalde farklı tarzlardan başarılı sanatçılar Zorlu PSM’de sahne alırken, ana sanatçılar Warhaus ve Kid Francescoli olacak. 3-4 Kasım için kimseye söz vermeyin!

9. Kalben – Eskişehir

Son zamanlarda sahne performansıyla adını sosyal medyada sıkça duyduğumuz Kalben’i canlı izlemek ve gerçekten ne kadar çılgına döndüğünü görmek ister misiniz? 17 Kasım’da iletişime geçelim!

10. +1 Kaleciler Festivali – Bursa

Bursa’da düzenlenecek +1 Kaleciler Festivali neden bu kadar özel olacak? Çünkü Türk rap müziğinin son yıllardaki en öne çıkan isimleri bu festivalde sahne alacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu