Haber

Ülkü Ocakları Başkanı’nın MHP’lilerle Cinayetine Atanan Savcının Fotoğrafları

MHP’li Eski Ülkü Ocakları Genel Lideri Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada görevlendirilen Savcı Durdu Özer’in fotoğrafları ortaya çıktı.

Eski İdeal Ocaklar Lideri Sinan Ateş, 30 Aralık’ta Ankara’nın Çankaya ilçesinde arkadaşı Selman Bozkurt ile bir apartmandan çıkarken iki motosikletlinin saldırısına uğradı. Başından yaralanan Sinan Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Muhalefet partileri Ateş’in ölümüyle ilgili ‘taziye mesajı’ yayınlayarak cinayete tepki gösterirken, MHP ve Dava Ocakları uzun süre sessiz kaldı.

Son olarak Sinan Ateş cinayetinde görevlendirilen savcı Durdu Özer’in MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli’nin başdanışmanı Eyüp Yıldızlar ile fotoğrafı.

Diken’in haberine göre Yıldızlar, Özer ile 21 Nisan 2021’de Ankara Adliyesi’nde çekilen fotoğrafı Instagram adresinden paylaşarak şu notu düştü: Cumhuriyet Savcımız Durdu Özer Bey’i makamında ziyaretimiz. Yakın ilginiz için teşekkür ederiz.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un Twitter’da paylaştığı bir diğer paylaşımda Özer’in MHP’li bir ailenin Ağustos 2022’deki düğününe katıldığı ve nikah şahidi olduğu görülüyor.

Durdu Özer’in sosyal medyada MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ve MHP Ankara İl Sekreteri Sinan Gökhan Yavuz ile de fotoğrafları var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu