Haber

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ART Melek ekibi ve sanatçılarla kahvaltıda bir araya gelerek sohbet etti.

Bodrum’da yaşayan ve üreten sanatçıları bir araya getirerek sanatçı atölyelerinin halka açıldığı Bodrum Atölye Buluşmaları’nın yaratıcısı ARKA Melek ekibi, sosyal sorumluluk projeleri ve Bodrum’da markalı aranjmanlarda düzenledikleri sanat etkinlikleriyle öne çıkıyor. , Yalıkavak’ta Kuş Kafesi33 işletmesinin esnafları ile Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda bir toplantı yapıldı.

Sohbetle devam eden kahvaltının ardından ARKA Melek grubundan Zeynep Can, girişimin geçmiş yıllarda yaptığı düzenlemeler ve sanatçıların talebiyle deprem bölgesinde ekibin desteği hakkında bilgi verdi.

Özgüray Önel ise çalıştay toplantılarında yeniden bir arada olacaklarını belirterek, “Biz böyle bir takımız. Paylaşıyoruz, birlikte çalışıyoruz, birlikte eğleniyoruz. Sizlerle olmaktan çok mutluyuz.” söz konusu.

Senem Öncüler Çetin ise 2023 yılı çalışmalarından bahsederken, Bodrum Açık Atölye Günleri’nin bu yılki temasının “Misafir” olduğunu söyledi. RAF Bu sezon melek sanatçıların eserlerinden oluşacak serginin bir ay süreceğini sözlerine ekleyen Senem Öncüler Çetin, “Hepimiz kolektif bir ruhla daha şenlikli bir atmosfere doğru ilerliyoruz.” dedi.

ART Melek ekibinden kapanış konuşmasını yapan Yasemin Aksoy, Bodrum Atölye Buluşmaları’nın bu yaz yeni bir konseptle devam edeceğini belirterek, “Atölye günlerinde birbirimizi ziyaret edip daha rahat bir ortam olsun istedik. Haritamız daha kapsamlı, daha çok sanatçıya ve sanatsevere ulaşacağız.”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’da yaşayan ve üreten esnafı buluşturarak sanatseverlerle buluşturan ARKA Melek ekibine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Bodrum’u güzelleştirmek için yapılan ve yapılacak çalışmaların değerine dikkat çekti. sanat ile özdeşleşmiştir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habersilifke.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu